• Metalen gevelbekleding - nieuwbouw en renovatie in regio Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant

 • broken image

  Veelzijdig, sterk, flexibel

  Het bekleden van een gevel met metaal wordt al sinds de jaren '60 toegepast, maar wint vooral de laatste decennia steeds meer aan populariteit. E & P Construct beschikt over ettelijke jaren ervaring in het plaatsen van dit soort constructies. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor alle soorten metalen gevelbekleding.

   

  Metalen gevelbekleding is een techniek met vele voordelen. Zo maakt het uw gebouw een stuk economischer en bekomt u een net,industrieel uitzicht. De gebruikte metalen zijn sterk, licht en flexibel. Dit zorgt voor veelzijdige toepassingen. Het aanbrengen van deze bekleding op gebogen oppervlaktes is bijvoorbeeld perfect mogelijk.

  broken image

  Bij nieuwbouw en renovatie

  Het plaatsen van metalen gevelbekleding is een hele uitdaging. Het veelzijdige karakter van de metalen gevelbekleding laat alle mogelijke combinaties met andere metalen toe. Men moet wel oppassen dat de juiste materialen met elkaar worden gecombineerd, om zo corrosie van het minst edele metaal tegen te gaan.

   

  Bij E & P Construct gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. We plaatsen dit soort constructies zowel bij nieuwbouw als renovatie. Wij zorgen voor een goed geïsoleerde gevel met een net uitzicht. Wij beschikken bovendien over de nodige expertise om gebogen oppervlaktes te bekleden en speciale figuren in de wand te creëren.

  broken image

  De beste materialen

  De gehanteerde constructies bestaan enkel uit het best beschikbare materiaal. We hanteren enkel lichte en sterke metalen constructies, die onder streng toezicht en strikte voorwaarden tot stand kwamen. Zo garanderen we elke keer een stevige en veilige afwerking aan de meest voordelige prijs.

   

  De bevestiging van de metalen gevelbekleding gebeurt steeds op twee mogelijke manieren: op een houten latwerk of op een metalen ondergrond. Overigens behoort ook het plaatsen van gevelisolatie tot de mogelijkheden. Men brengt deze aan tussen de stijlen van de structuur om zo aan de dragende muur te worden vastgemaakt.

  broken image

  Klant staat centraal

  Als klant kan men bij E & P Construct kiezen uit verschillendematerialen en stijlen. Zo zijn de metalen constructies beschikbaar inzink, koper en aluminium. Qua afwerking kan men opteren voor de typisch 'industriële' look, maar ook verschillende hippe kleurencombinaties behoren tot de mogelijkheden.

   

  Bij E & P Construct geloven we dat medewerkers belangrijk zijn. Weinvesteren daarom graag in onze mensen en scholen hen met plezier bij in de meest moderne technieken. Zo blijven we steeds op de hoogte van de laatste trends en de meest efficiënte constructies. U bent daarom bij ons steeds in goede handen.

 • Meer informatie?