• Industriële renovatie

  Onze ervaren medewerkers verzorgen met plezier renovatie- en verbouwingswerken aan uw industrieel pand om te komen tot een afgewerkte industriële woning. Timing, kwaliteit en veiligheid staan hierin centraal.

 • Ook het renoveren van industriële gebouwen behoort tot onze leverbare diensten. Onze ervaren medewerkers verzorgen met plezier renovatie- en verbouwingswerken aan uw industrieel pand om te komen tot een afgewerkte industriële woning. Timing, kwaliteit en veiligheid staan hierin centraal.

   

  Een echte loft bestaat uit een interieur zonder muren of afscheidingen: een grote open ruimte met veel natuurlijk licht. Voormalige industriële gebouwen hebben altijd veel ruimte beschikbaar; de conversie naar een residentiële functie houdt dus zeker en vast steek. In een tijd waarin elke vierkante meter duurder wordt, is het bovendien een verstandige investering.

   

  Een voormalige industriële loods kan de perfecte basis zijn voor een moderne, hippe loft. Het inwerken van het industriële verleden van het gebouw in de nieuwe woning, creëert bovendien een uniek karakter. Zo bekomt u een eigentijdse woning in een moderne en hippe designstijl.

   

  Ook het upgraden van bestaande woningen behoort tot onze mogelijkheden. Zo voorzien we uw woning graag van een nette, industriële look of zorgen we met plezier voor een uitbreiding van uw bestaande woning op basis van een stalen constructie. Bezoek onze website ofcontacteer ons voor meer informatie over de verschillende opties die wij u kunnen aanbieden.

 • Contacteer ons nu voor meer informatie!