• Industriële woningbouw (nieuwbouw en renovatie) in Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg

 • Bij E & P Construct bent u aan het juiste adres voor zowel industriële woningbouw als renovatie. Dankzij onze jarenlange ervaring in de industriebouw kunnen wij op de meest efficiënte manier te werk gaan met verschillende metalen. Zo creëren wij voor u de meest economische woning met een prachtige uitstraling.

  Industriële woningbouw

  Het optrekken van prachtige woningen met een industrieel karakter behoort tot onze expertise. Zo zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van alle mogelijke constructies in staal. Hierdoor kunnen wij ons toeleggen op staalbouw, waarbij het skelet van de woning bestaat uit stalen kolommen en balken.

   

  De grootste voordelen van een industriële woning zijn de lagere bouwkost en een snellere realisatie. Zo worden de materialen op voorhand opgesteld, om dan vervolgens ter plekke te worden gemonteerd. Dit bespaart uiteraard heel wat tijd, omdat we minder afhankelijk zijn van onbeheersbare weersomstandigheden. Bovendien weten we altijd precies binnen welke termijn de stukken kunnen worden gemonteerd.

   

  Staal is een heel flexibel en veelzijdig materiaal. Het laat dan ook verschillende soorten ontwerpen toe. Het is bovendien een erg sterk en lichtmetaal. Dit zorgt voor een stevige, dragende constructie die tegelijk licht in gewicht is. Dankzij dat lichte gewicht kunnen beperkte funderingen worden aangelegd, wat de kostprijs aanzienlijk drukt.

   

  De moderne industriële woningbouw kent vele vormen van afwerking. Gedaan zijn de dagen waarin een industriële woning een industrieel uitzicht moest hebben. Bij E & P Construct bieden we u een breed scala aan keuzemogelijkheden, met de meest hippe en trendykleurencombinaties die u maar kan bedenken. Contacteer ons voor een volledig overzicht van de mogelijkheden.

 • Meer informatie?